Job vacancy

Vacancy: On-tour cook

Vacature – On-tour met een topsportorganisatie!

INTRODUCTIE: Team DSM is een internationaal georiënteerde wielerploeg (bestaande uit Men-, WorldTour Women- en Development Program), met een topsportcentrum & campus in de Drielandenregio en hoofdkantoor in Deventer. Het team bestaat sinds 2008 en maakt sinds 2013 deel uit van de hoogste divisie van de internationale wielersport: de prestigieuze UCI WorldTour.

Het team is bekend van successen als winst in de klassieke monumenten Milaan-San Remo en Parijs­-Roubaix, meerdere podiumplekken in grote rondes waaronder de eindzege in de Giro d’ltalia en vele etappeoverwinningen in de Giro d’ltalia, Tour de France en Vuelta a Espana.

Lijkt het jou tof om door Europa te reizen met een kooktruck en te koken in een logistiek uitdagende omgeving? Ben jij in staat je bijdrage te leveren aan topsport op het hoogste niveau? En ben je nauwkeurig genoeg om exacte recepten te volgen die optimaal bijdragen aan het presteren van onze wielrenners? Dan is Team DSM de juiste plek voor je en zijn we op zoek naar jou!

FUNCTIE: Wij zoeken een enthousiaste en zeer gedreven collega met een passie voor gezond koken, om ons team te komen versterken. Je hoeft geen kok te zijn, we zijn op zoek naar iemand die in staat is om optimaal bij te dragen aan het uitvoeren van de voedingsplannen op locatie in de race.

 • Je wordt onderdeel van ons zeer ambitieuze team, waarin je nauw samenwerkt met de Sports Nutrition Experts;
 • Je hebt de mogelijkheid om mee te denken met de ontwikkeling van recepturen binnen de kaders van de meest optimale voeding;
 • Je bereidt het ontbijt-, de herstel- en avondmaaltijd volgens instructies van de Nutrition Experts;
 • In deze rol ben je door heel Europa werkzaam en periodes van enkele dagen tot soms meerdere weken van huis, met de ploeg, maar veelal zelfstandig in de kooktruck werkend;
 • En bovenal ben je onderdeel van een hecht team dat tijdens wedstrijden steeds van een naar de etappe reist. Naast de topsporters bestaat het team elke wedstrijd of elk trainingskamp uit een divers en gepassioneerd gezelschap van specialisten, coaches,  mechaniekers, enzovoorts;
 • Je zult beginnen op oproepbasis, met mogelijkheden voor een fulltime aanstelling bij wederzijdse tevredenheid.

PROFIEL: in de eerste plaats zoeken wij naar een passende persoonlijkheid! Je kunt je verplaatsen in de visie en ambitie van ons team, voelt je goed in een werkomgeving waar topsport en ontwikkeling centraal staan en daarnaast vormen je ambitie, doortastende en zelfstandige attitude de basis van je functioneren.

Wij zoeken een topper die:

 • Passie heeft voor gezonde voeding en koken;
 • Flexibel inzetbaar en team-minded is;
 • Een actieve en energieke werkhouding heeft, je weet van aanpakken;
 • Lange afstanden kan rijden en in staat is om lange werkdagen te maken;
 • In het bezit is van een rijbewijs, pre is een C1 en/of BE rijbewijs;
 • Zich goed kan redden in het Engels, pre is Spaans, ltaliaans en/of Frans.

Het vinden van een passende persoonlijkheid binnen het team is voor ons heel belangrijk, daarom zal je eerst een aantal keren meedraaien, waarin wij ook investeren om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Na wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een aanstelling met een vast aantal werk-/koersdagen per jaar.

SOLLICITEREN: spreekt deze functie je aan en heb je interesse in deze uitdaging? Stuur jouw CV en motivatie dan uiterlijk 6 Maart naar joline@keep-challenging.com en overtuig ons van je toegevoegde waarde voor ons team!