Job vacancy

Vacature – On-tour koken tijdens ’s werelds grote sportevenementen

INTRODUCTIE: Team DSM is een internationaal georiënteerde wielerploeg (bestaande uit een WorldTour
Men-, WorldTour Women- en Development Program), met een topsport centrum & campus in Limburg / de Drieländerregion en hoofdkantoor in Deventer. Het team bestaat sinds 2008 en maakt sinds 2013 deel uit van de hoogste divisie van de internationale wielersport: de prestigieuze UCI WorldTour.

Het team is bekend van successen als winst in de klassieke monumenten Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix, meerdere podiumplekken in grote rondes waaronder de eindzege in de Giro d’Italia en vele etappeoverwinningen in de Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a España.

Lijkt het jou tof om door Europa te reizen met een kooktruck (BE en C1 rijbewijs) en te koken in een logistiek uitdagende omgeving? Ben je nauwkeurig genoeg om exacte recepten te volgen die optimaal bijdragen aan het presteren van onze wielrenners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIE: Onze Sports Nutrition collega’s zoeken een enthousiaste en zeer gedreven duizendpoot, met een passie voor gezond koken, om ons team te komen versterken. Je hoeft geen kok te zijn, we zijn op zoek naar iemand die in staat is om optimaal bij te dragen aan het uitvoeren van de voedingsplannen.

 • Je wordt onderdeel van ons zeer ambitieuze team, waarin je nauw samenwerkt met de Sports Nutrition Experts;
 • Je hebt de mogelijkheid om mee te denken met de ontwikkeling van recepturen binnen de kaders van de meest optimale voeding;
 • Je bereidt het ontbijt-, de herstel- en avondmaaltijd volgens instructies van de Nutrition Experts.
 • In deze rol ben je door heel Europa werkzaam en periodes van enkele dagen tot soms meerdere weken van huis, mét de ploeg maar veelal zelfstandig werkend;
 • En bovenal ben je onderdeel van een hecht team dat tijdens wedstrijden steeds van de een naar de andere etappe reist. Naast de topsporters, bestaat dat team elke wedstrijd of elk team camp uit een divers en gepassioneerd gezelschap van specialisten, coaches, technici, enzovoorts;
 • Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere toppers; zowel fulltime, parttime als oproepbasis vallen onder de mogelijkheden.

PROFIEL: in de eerste plaats zoeken wij naar een passende persoonlijkheid! Je kunt je goed verplaatsen in de visie en ambitie van ons team, voelt je goed in een werkomgeving waar topsport en ontwikkeling centraal staat en daarnaast vormen je ambitie, doortastende en zelfstandige attitude de basis van je functioneren.

 • Aantoonbare passie voor gezonde voeding en koken;
 • Flexibel inzetbaar en team-minded;
 • Een actieve en energieke werkhouding, je weet van aanpakken;
 • Creatief met ingrediënten, recepten en smaken, zonder dat daarbij de voedingswaarde beïnvloedt wordt;
 • Kan lange afstanden rijden en is in staat om lange werkdagen te maken;
 • In het bezit van een rijbewijs, pré is een C1 en/of BE rijbewijs;
 • Kan zich goed redden in het Engels, pré is Spaans, Italiaans en/of Frans.

Het vinden van een passende persoonlijkheid binnen het team is voor ons heel belangrijk, daarom zul je eerst een aantal keren meedraaien. Na wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een aanstelling met een vast aantal werk-/koersdagen per jaar.

SOLLICITEREN: spreekt deze functie je aan en heb je interesse in deze uitdaging? Stuur jouw CV en motivatie dan naar joline@keep-challenging.com en overtuig ons van je toegevoegde waarde voor ons team!